Uitkijkpost Media BV geeft wekelijks de nieuwsbladen Uitkijkpost en De Uitgeester uit en om de week Kijk op Castricum.

Uitkijkpost wordt gratis huis aan huis verspreid onder bijna 18000 adressen in Heiloo, Limmen, Akersloot en de Egmonden en kent een grote populariteit onder haar lezers. De leesdichtheid en attentiewaarde is enorm hoog, waardoor adverteren in ons nieuwsblad bijzonder aantrekkelijk is.

De Uitgeester is een gratis huis-aan-huis krant en verschijnt in een oplage van 6000 exemplaren in de gemeente Uitgeest. Het nieuwsblad is een begrip in Uitgeest en wordt evenals Uitkijkpost in haar verspreidingsgebied bijzonder goed gelezen.

Kijk op Castricum wordt sinds 2016 verspreid in Castricum en Bakkum, vanaf 1 januari 2017 om de week.

De nieuwsbladen brengen het laatste nieuws, achtergrondverhalen, interviews en amuserende en informatieve artikelen uit de regio. Het laatste nieuws kan bekeken worden op de websites:

Uitkijkpost Media regelt ook uw drukwerk of het nu om familiedrukwerk gaat of om andere drukopdrachten. Wij begeleiden, adviseren en verzorgen uw drukwerk tegen concurrerende tarieven.

Voor verspreiding van flyers, folders, brochures kunt u ook terecht bij Uitkijkpost Media.

Tegen aantrekkelijke prijs produceert Uitkijkpost films voor bedrijven en van evenementen. Ontdek wat een bedrijfsvideo voor uw bedrijf kan betekenen en maak een afspraak voor een gesprek.