Praktijk voor integratieve kindercoaching, -counseling en -therapie voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Soms zijn er omstandigheden waardoor kinderen zich van binnen niet fijn voelen. Ze gaan zich dan anders gedragen, bijvoorbeeld boos, verdrietig, stil of juist heel druk. Het gedrag wat ze laten zien is vaak niet de klacht. Meestal zit er een gevoel onder. Een gevoel waar ze liever geen contact mee maken. Integratieve kindertherapie heeft als uitgangspunt dat kinderen zelf weten wat ze nodig hebben. Kinderen kunnen binnen 5 tot 15 sessies alles doen wat nodig is om uit te zoeken waar ze het meeste last van hebben en het probleem zelf oplossen. Doordat ze zelf de verandering in gang zetten krijgen ze meer zelfvertrouwen. Frisse Blik begeleidt kinderen bij deze zoektocht en stemt af op wat ze nodig hebben.

Er wordt kortdurend en op maat gewerkt en er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Ouders worden actief betrokken bij het veranderingsproces van hun kind.

Meer informatie over de werkwijze en de mogelijkheden? Bekijk dan de website of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.