Willibrordus Business Center is een stijlvol rijksmonument op landgoed Willibrordus in Heiloo met unieke werkplaatsen en vergaderruimten voor freelancers, (startende) ondernemers en zzp’ers.

De huurders van Willibrordus Business Center (WBC) profiteren van elkaars kennis en netwerk en delen faciliteiten zoals vergaderruimten, pantry’s en restaurant. In dit multifunctionele ondernemersverzamelgebouw staan gastvrijheid en ontmoeting centraal. Hierdoor ontstaat (economische) meerwaarde voor ondernemers, medewerkers en cliënten van GGZ Noord-Holland-Noord, de gemeenschap van Heiloo en regio.

Bijzondere werkplek

Voormalig Stichting Willibrord kent een rijke historie. Waar het vroeger bij 'De Stichting' ging om psychiatrische zorg aan de medemens gaat het nu bij het WBC om innovatieve, creatieve, en dienstverlenende bedrijvigheid op het gebied van architectuur, cultuur, coaching, onderwijs (grafisch) ontwerp, uitgevers, administratie en welness. Het monumentale pand met zijn kapel en de omgeving van landgoed Willibrordus inspireert en maakt het WBC tot een bijzondere werkplek.

Interieur
Het gebouw waarin het WBC is gevestigd is bijzonder. Glas-in-lood-ramen sieren het gebouw. De binnentuin heeft een belangrijke historische betekenis en is voor gebruikers toegankelijk en geschikt voor bijzondere ontmoetingen al dan niet met een cultureel karakter.

Wilt u meer weten over de geschiedenis van Willibrordus bezoek dan de site www.oudheiloo.nl