Medische praktijk I do Mind

Als ervaren arts weet ik dat geen mens hetzelfde is en wat voor de een werkt, bij de ander niet hoeft te werken. Daarom nemen we de tijd om zorgvuldig te kijken naar alle factoren die van invloed kunnen zijn op jouw gezondheid: lichaam, geest, werk, leefstijl, omgeving en achtergrond. En wie weet dat beter dan jijzelf? Daarom heb jij de regie over je behandeling en gaan we samen op zoek naar een natuurlijke behandeling met zo min mogelijk bijwerkingen, die het best aansluit bij je persoonlijke doelen en voorkeuren.

Ik vind het een uitdaging je bewust te maken van je mogelijkheden om zelf invloed uit te oefenen op je gezondheid. Mijzelf zie ik daarbij als een brug tussen de medische wetenschap en jouw gezondheid. Ik combineer kennis en intuïtie en ben overtuigd van de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Samen op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten vind ik belangrijk. Ik hou ervan om mezelf te blijven ontwikkelen en met een kritische en vooral open blik naar nieuwe mogelijkheden te zoeken.

www.idomind.nl

Amsterdam School for Integrative Medicine & Health

De ASIMH is een initiatief van een aantal jonge, kritische, nieuwsgierige artsen, dat onderwijs wil aanbieden op het gebied van Integrative Medicine. Dit in navolging van vooraanstaande universiteiten in Amerika.

Wij zijn er voor die artsen en zorgprofessionals, die hun blikveld willen verruimen, hun behandelarsenaal willen verrijken en zichzelf willen ontwikkelen. Daarom bieden we innovatieve en inspirerende nascholingen aan waarmee ze hun patiënten -wetenschappelijk gefundeerd- kunnen informeren over de geneeskracht van voeding, mind-bodytechnieken en natuurlijke behandelmethoden.

www.schoolforintegrativemedicine.nl