Bestuur ● management ● advies ● toezicht ● coaching ● training

Ik help organisaties om problemen op te lossen, nieuwe ontwikkelingen en projecten te starten en implementeren en uw organisatie meer beheersbaar, effectief en efficiënt te maken.
Als zeilliefhebber gebruik ik soms de metaforen die ik hier tegenkom: tijdig de juiste koers uitzetten, niet recht tegen de wind in, maar optimaal gebruik maken van wind, stromingen, eigenschappen van het schip en van de bemanning. En het moreel aan boord hoog houden. Op een schip en in een organisatie zijn dit zaken waar je niet omheen kunt.

In samenwerking met mijn opdrachtgever breng ik de volgende doelen tot stand:
● een doelgerichte en innovatieve strategie
● helder plan en businesscase
● een efficiënte structuur met duidelijke targets en verdeling van verantwoordelijkheden
● resultaatgerichte, heldere processen en procedures
● verbinding en energieke teams
● hoge kwaliteit van dienstverlening (kwaliteitsmanagement)
● een veilige, integere en resultaatgerichte organisatiecultuur

Ik organiseer trainingen waar uw organisatie sterker van wordt. Samen bespreken we de thema's en de vorm van de training of teamontwikkeling. Of u kunt kiezen voor een standaardpakket.

U kunt kiezen uit trainingen op het gebied van communicatie, samenwerking, leiderschap, verandermanagement, ethische dilemma's, identiteit, cultuur & imago, intern toezicht, governance, management, financieel management, proces- en kwaliteitsmanagement en zorg- en welzijn-gerelateerde thema’s.