"It takes a little shift to make a big change"

Werk, school, privé, in ons leven worden we voortdurend met veranderingen geconfronteerd. Soms is dat leuk of spannend maar soms is dat helemaal niet zo fijn, we moeten dan zelf ook in beweging komen. Het klinkt als een cliché, maar de moeilijkste mens om in beweging te krijgen ben jezelf. Dus personal coaching is zeker geen onnodige luxe, zeker als je echt wilt veranderen.

Inzicht hebben in je eigen gedrag en het effect ervan op anderen is een eerste stap. Maar ook al weet je voor jezelf wat je moet veranderen dan is dat nog niet een garantie voor een daadwerkelijke verandering. Het kan soms lastig zijn om ondanks goede voornemens niet te vervallen in oude vertrouwde gedragspatronen, die niet altijd effectief zijn en vaak ook veel energie kosten.

Shiftcoaching ondersteunt je daarom graag bij vragen die gaan over:

  • welke opleidingsrichting bij jou past
  • het maken van keuzes in je loopbaan
  • wat je wilt bereiken en wie je wilt zijn als leidinggevende
  • hoe je je persoonlijk kunt ontwikkelen

Geen uitputtende analyses over hoe het zo gekomen is, maar een gezamenlijke "zoektocht" naar de kansen die een verandering voor jou kunnen opleveren. En vervolgens natuurlijk werken aan het bereiken van die verandering: de shift, voor eens en altijd!

Bij Shiftcoaching vindt je, in de persoon Cassandra Bertels, een betrokken en professionele coach. Zij is van huis uit organisatie en sociaal psycholoog en heeft bij adviesbureau Berenschot en het ziekenhuis MCA als adviseur gewerkt.

Lid Nederlands Instituut van Psychologie (NIP)