Tower Airvising weet alles over ventilatietechniek. Als onafhankelijk adviseur met kennis van de complete installatie worden wij vaak ingeschakeld om de beste klimaatoplossingen te bedenken voor de bouw of renovatie van woningen, scholen en utiliteiten.

Oplossingen

We denken niet alleen in oplossingen, we leveren ze ook. Van kleine onderdelen tot complete systemen: u kunt kiezen uit het volledige Grada International roosterpakket. Ook voor advies en levering van complexe systemen (fancoil units/WTW units en vloerverwarming) en special products neemt u contact op met Tower Airvising.

Opdrachtgevers

Tower Airvising wordt ingeschakeld door installateurs en adviseurs, architecten en projectontwikkelaars, maar ook door particuliere opdrachtgevers. Welk project van welke omvang dan ook: we denken graag met u mee.

Strategische Partners

Tower Airvising werkt samen met een aantal strategisch partners uit verschillende sub disciplines. Deze strategisch partners vormen een belangrijk onderdeel van de totaal oplossingen in onze projecten. Zij zitten op bijzondere posities binnen het leverpakket HVAC en kunnen van daaruit een toegevoegde waarde betekenen in onze projecten. Enerzijds door het verbreden van het gedachtengoed van Tower Airvising en anderzijds door het aanvullen en aandragen van specifieke oplossingen.