Op TuinTuin.nl vind je inspiratie voor tuinen.

Inspiratie

TuinTuin.nl is een inspiratieplatform. Duizenden foto's van verschillende tuinen zorgen voor een goed beeld van wat er te krijgen is op tuingebied. Deze beelden kunnen dienen als inspiratie voor een tuinontwerp of het benaderen van een tuinontwerper. Ook zorgen de sfeervolle foto's voor een goede oriëntatie bij de aanschaf van tuinproducten zoals meubels, potten of beplanting.

Keuze van de professional

Om de zoekende tuinbezitter te navigeren door het onoverzichtelijke woud aan tuinspullen kiest tuintuin voor een overzichtelijke selectie van producten zien waar professionals graag mee werken. Producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Veelal maatwerk, maar altijd stijlvol.

Moodboards

Uniek in het opdoen van inspiratie is de mogelijkheid om zelf een moodboard aan te maken. Dit is een verzameling van de foto's die je het meest aanspreken. Door simpelweg je favoriete foto's aan te klikken creëer je een eigen inspiratieboek.

Blogs

Naast foto's worden regelmatig blogs toegevoegd met tuinnieuws, tips, en reportages. Zo heb je de mogelijkheid om naast de foto's ook meer informatie te vinden over getoonde tuinen of producten.

Shop

Op termijn wordt ook een exclusieve selectie van tuinproducten verkocht in de tuintuin webshop.

Door de rijke mix van informatie ontstaat een prettig platform, waar beelden de hoofdrol spelen, maar waar ook verdieping te vinden is.